Coco Suites

U kiest voor ons omdat:

Over Stichting Medical

Stichting Medical is een initiatief van professionele hulpverleners die binnen de zorgsector hun sporen hebben verdiend.

Stichting medical profileert zich op de markt als een herkenbare en betrouwbare partner in de gezondheidszorg die de zorgvrager net een beetje meer aandacht geeft, een uitstekende service verleent en op een open en eerlijke manier met de zorgvrager omgaat.

Stichting is een jonge toegelaten thuiszorgorganisatie met vestigingen in gemeente Amsterdam en Zaandam De zorg wordt verleend in Amsterdam en Omstreken, Zaandam en Omstreken, Purmerend, Assendelft, Wormerveer, Wormer, Krommenie, Zaandijk, Haarlem

Wij onderscheiden ons van andere thuiszorgorganisaties door kleinschalige zorg rondom de cliënt op te bouwen. Bij voorkeur doen wij dat in samenwerking met familie en mantelzorgers. Op deze manier blijft de zorg overzichtelijk voor alle betrokkenen en krijgt de cliënt optimaal de kans om zijn eigen weg te vinden in de nieuwe situatie

Wij kunnen u van dienst zijn met gemotiveerd – gekwalificeerd – en betrouwbaar personeel. In opleidingstermen kunt u hierbij denken aan Verzorgenden IG, Verpleegkundigen en SPW-ers en Helpende. Naast het verrichten van de benodigde of voorgeschreven handelingen blijft de persoonlijke aandacht voor de cliënt centraal staan. Stichting Medical streeft naar optimale verzorging en in uw eigen Vertrouwde omgeving.

Wist u dat Stichting Medical ook gespecialiseerd is in verschillende doelgroepen met name onder de Turkse gemeenschap vanwege de achtergrond van de oprichters.

Kortom: de mens staat centraal bij STICHTING MEDICAL.

De organisatie richt zich op de volgende bedrijfsactiviteiten:

  • Thuiszorg
  • Personeel
  • Dagbesteding
  • Gehandicapten zorg