Coco Suites

U kiest voor ons omdat:

Onze Diensten

Stichting medical: Het accent op betere zorg

Stichting medical verleent hulp aan zorgvragers die:

• ondersteuning nodig hebben om zo lang als mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen
  • graag in hun vertrouwde omgeving willen blijven wonen en begeleiding nodig hebben bij de dagelijkse bezigheden
  • die in hun laatste levensfase thuis willen zijn
  • na ontslag uit het ziekenhuis in hun eigen omgeving willen revalideren
  • een lichamelijke beperkingen hebben (gehandicapten zorg)
  • Terminale zorg nodig hebben 24 uur zorg ( intensieve interne verpleging: dag en nacht)

Stichting Medical Garandeert:
  • Zorg op maat
  • Persoonlijke aanpak
  • Ervaren en betrouwbaar personeel
  • Optimale inzet van de medewerker
  • Optimale bereikbaarheid
  • Aantrekkelijke tarieven
Hoe betaalt u de zorg:
  1. AWBZ en WMO gefinancierde zorg. Om voor deze zorg in aanmerking te komen dient u bij de Centra voor indicatiestelling een verzoek in te dienen.
  2. Met een persoonsgebonden budget (PGB), koopt u zelf de zorg bij ons in.
  3. Ook kunt u aanvullende zorg bij Stichting Medical inkopen. Dit is op Particuliere zorg.

Stichting Medical reageert adequaat op elke zorgvraag.

Stichting Medical voert een streng personeelsbeleid op het gebied van werving en selectie. Tevens streeft Stichting Medical er naar dat de vaste medewerkers op vaste cliënten ingezet kunnen worden.

Het personeel wordt beoordeeld op basis van ervaring, kwalificaties, motivatie en flexibiliteit. Dit heeft de organisatie als doel gesteld om de kwaliteit en productiviteit te verbeteren. Het is voor Stichting Medical van groot belang dat de communicatie tussen cliënt en zorgverlener optimaal is, daarom vindt Stichting Medical het noodzakelijk dat de hulpverlener de taal spreekt van zijn/haar zorgvrager. Van de zorgverlener wordt vereist de Nederlandse taal goed te kunnen beheersen. Stichting Medical heeft geen lange wachtlijsten.